22 Ocak 2021 Cuma

Fotoğraf Çekerek Para Kazandıran Uygulama Photocup


"Fotoğraf çekmeyi sevenler ve fotoğrafçılara harika bir haberim var! Photocup uygulamasını duydunuz mu?

Beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir; çocukluğumdan bu yana nerede bir yarışma heyecan, Jale hemen orada bitiverir! İlkokulda resim, ortaokulda öykü yarışmaları derken, üniversite yıllarında fotoğrafçılıkla ilgili yarışmalar dikkatimi çekmeye başladı. Bazen kendimi denediğim oldu, bazen de ödüller kazandığım.

Uzun bir süre yurt dışı bazlı bir platformdaydım fakat verdiği ödüller beni tatmin etmediğinden o platform zihnimde rafa kaldırıldı ve zamanla unutulup gitti. Bir süre önce ise internette PhotoCup isimli bir uygulama ile tanıştım. Uygulamanın internet sitesi de mevcut.

Çok yönlü fotoğraf yarışması Photocup, fotoğrafçıların son derece ilgisini çekip eğlenmelerini sağlayacak, eğlenirken de onlara ödüller kazandıracak bir sistem. Belli başlıklarla konulara ayrılmış kategoriler üzerinden fotoğraflarınızla yarışmaya katılıyor ve diğer fotoğraflara oy vermeye başlıyorsunuz. En iyiler seçilen birinci, ikinci ve üçüncü fotoğrafçılar ile oy verenlere hem para hem de puan ödülü veriliyor.

Yarışmalara katılmak için; 18 yaşını doldurmuş olmanız, fotoğrafları kendinizin çekmiş olması, eserlerinizde kabul edilebilir ölçüler dışında oynamaların bulunmaması gibi bir takım koşullar yer..."

Geçenlerde internette gezinirken rastladığım ve fotoğraf çekerek para kazandıran uygulama Photocup, eğlenceli bir yarışma platformu! Ayrıca; sadece fotoğraflarınızla değil diğer yarışmacılara oy vererek de keyifli vakit geçireceğiniz bu uygulamanın bir de internet sitesi var. 

Siz de fotoğraf çekmekten zevk alıyorsanız, bir göz atın ve devamı için...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder